Gå til innhold
Fast lav frakt fra 199 NOK
Rask levering
Fast lav frakt fra 199 NOK
Fast lav frakt fra 199 NOK
Rask levering
Fast lav frakt fra 199 NOK
Fast lav frakt fra 199 NOK
Rask levering
Fast lav frakt fra 199 NOK
Vedlikehold av plankebord

Vedlikehold av plankebord

Se alle våre plankebord fra Hofstra & Wagner.

Har du allerede kjøpt nytt plankebord, eller tenker du på å kjøpe et nytt, så les mer om hvordan du kan ta vare på det. 

Vi guider deg gjennom gode råd, tips & triks til hvordan du behandler ditt nye plankebord best mulig, slik at du kan sikre at ditt plankebord holder i mange år frem. 

Behandling av ditt plankebord ved levering

Det er viktig at du får plankebordet oljert fra starten når du mottar det. Alle våre plankebord er selvfølgelig oljert fra starten, men vi anbefaler at det i starten blir oljert for å gi et beskyttende lag før det tas i bruk. Hos Hofstra & Wagner selger vi Guardian Olje, som er de produktene vi alltid anbefaler. 

Naturtre er et levende materiale

Et plankebord fra Hofstra & Wagner er et bra kjøp! Dette er fordi naturtre holder i mange år og er enkelt å reparere. Selv om det er enkelt å reparere, anbefaler vi at du behandler bordet med olje innen bruk for å unngå unødvendig vedlikehold. 

Vi anbefaler at du bruker en Edeltresolje på plankebordet ditt så snart du mottar bordet. Oljen påføres i et fint jevnt lag med en svamp, klut eller børste. Edeltreoljen skal mette treverket slik at det ikke etterlater merker og annet på det flotte nye plankebordet ditt. Edeltreoljen inneholder ingen løsemidler, er vannavstøtende og beskytter treverket mot å tørke ut. 

Plankebord i røyket oljert eik

Har du kjøpt et plankebord i røyket oljert eik? Da anbefaler vi, at du bruker Edeltreolje til generelt vedlikehold. Etter litt tid kan du bruke vår svartpigmenteret olje. Svartpigmenteret olje har et svart pigment som gir ditt plankebord i røyket eik et nytt liv. 

 

Kurv 0

Kurven din er tom

Begynn å handle