Gå til innhold
Fast lav frakt fra 199 NOK
Rask levering
Fast lav frakt fra 199 NOK
Fast lav frakt fra 199 NOK
Rask levering
Fast lav frakt fra 199 NOK
Fast lav frakt fra 199 NOK
Rask levering
Fast lav frakt fra 199 NOK
Bolig trendene for 2023!

Bolig trendene for 2023!

Natur farger - Greige

I 2023 vil vi se enda mer av de rolige og dype jordfargene som beige, greige (grålige nyanser) og off-white, og de vil være et fint motstykke til både de lyse pastellfargene og de mørke fargene. De rolige fargene kommer særligt til uttrykk i form av brunlige lyse og varme toner, som er inspirert av naturens egne farger hvor ingen av de bråker for mye, men spiller sammen i en harmonisk fargepalett. 

Hvis du er usikker på om du kan vedlikeholde en lys farget sofa, så velg i stedet noe av tilbehøret ditt i lyse natur nyanser. Eksempelvis en lenestol, pute, puff eller pledd som ikke nødvendigvis brukes i samme omfang som en sofa eller spisestoler. 

Teddy!

Finnes det noe bedre enn å få en varm klem av det mykeste stoff? Teddy er kommet for å bli og vi gleder oss til at by velkommen til en ny lenestol med teddy stoff! Sammen med stolen har vi kjøpt inn matchende puter i teddy, som du kan bruke i lenestolen eller på sofaen, for å binde sammen teddy-looket i stuen. Finn vår myke Luca Loungestol her.

Teddy stolen passer bra sammen med Balu sofa i Havana Beige eller Balu sofa i grå/brun fløyel og er med til å gi stuen din lidt tekstur. 

Bouclé

Sammen med Teddy har vi også utvidet vårt sortiment i form av Bouclé, som du vil oppleve på noen av våre nye stoler. Bouclé skaper et rolig uttrykk og sammensetningen av det fine og slitesterke stoffet gir et moderne utseende og komfort på samme tid. Bouclé er et fint materiale som lar deg implementere tekstur i innredningen din, men uten å være for iøynefallende.

Vi anbefaler å kombinere bouclé møblene våre med f. eks. Måne Lamel spisebord i smoked, eller et av våre Venus plankebord. Vi gleder oss til å ønsker Bouclé-møblene velkommen i vårt sortiment.

 

Har du spørsmål om produktene våre eller ønsker hjelp - er du velkommen til å ringe eller skrive til vår kundeservice
 

Kurv 0

Kurven din er tom

Begynn å handle