Gå til innhold
Gratis frakt ved kjøp over 3999 NOK
Rask levering
Gratis frakt ved kjøp over 3999 NOK
Gratis frakt ved kjøp over 3999 NOK
Rask levering
Gratis frakt ved kjøp over 3999 NOK
Gratis frakt ved kjøp over 3999 NOK
Rask levering
Gratis frakt ved kjøp over 3999 NOK
Kjøp hagemøblene dine nå!

Kjøp hagemøblene dine nå!

Er du klar til sommeren - vet du hvilke møbler du skal velge til hagen eller til hytta? Når du skal kjøpe hagemøbler, avhenger valget av dine egne personlige preferenser og behov. Skap en koselig stue ute med tepper, loungesett, fine krukker og lykter, og skap en behagelig "spisestue" i hagen med flotte møbler, som du kan sitte å nyte sommeren i, til solen går ned. 

Vi anbefaler å ta følgende faktorer i betraktning, før du kjøper hagemøblene dine:

Størrelsen på terrassen 

Mål området der hagemøblene skal plasseres, så vet du hvor stort området er, og hvilke mål hagemøblene dine trenger å være. Da har du en idé om hvilke møbler du kan velge mellom, antall stoler du trenger og størrelsen på hagebordet, og kanskje har du også plass til et lite loungesett. 

Materiale

Hagemøbler er laget i et hav av materialer. Blant annet tre, metall og tekstil. Her må du vurdere hvilket materiale som passer best til dine omgivelser og klima. Samt hvilke ønkser du har i forhold til vedlikehold.  

Stil

Noen vil nok oppgi stil som et av de viktigste aspektene når det kommer til valg av møbler generelt. Alle har sin egen personlige stil og har kanskje en holdning til møblenes utseende. Heldigvis finnes det mange forskjellige stiler av hagemøbler, fra tradisjonelle tre møbler til mer moderne typer møbler i komposit eller beton. Det viktigste er at du finner en stil som passer din smak og valg av innredning av hagen din.  

Komfort

Det er viktigt at dine nye hagemøbler er behagelige å sitte i og passer dine behov. Våre hagemøbler har høy sittekomfort, og du er derfor garantert å sitte komfortabelt i alle produktene i vårt sortiment. 

Budsjett

Hagemøbler kan variere i pris - men i vårt sortiment finner du garanteret noe som passer til ethvert budsjett. 

Når du har tatt disse generelle faktorene i betraktning, er du klar til å velge dine nye terrassemøbler som passer dine behov og preferanser. 

Hagesett

Et hagesett er alltid en god idé hvis du vil nyte hagen eller terrassen til det fulle. Nærmere bestemt består et hagesett etter vår mening av et hagebord i ønsket størrelse med tilhørende stoler. Disse gir muligheten til å nyte måltider ute i den vakre norske naturen på hytten eller hjemme i hagen. 

Alt i alt er hagesett en god investering for fult ut å kunne utnytte utemiljøet rundt hjemmet og hytten. 

Loungesett

Et loungesett kan være en supergod og koselig idé om du ønsker å skape en avslappet og behagelig atmosfære i hagen eller på terrassen din. Et loungesett er designet for å være "stuen" i uterommet, som et motstykke til sofaen inne i stuen. Det gir mulighet for å ligge avslappet og nyte solen i de deilige uteomgivelsene, på de varme sommerdagene. 

Når du skal velge et loungesett, bør du tenke på materiale, størrelse, komfort og stil. De samme faktorene som gjennemgås i de generelle aspektene ved kjøp av hagemøbler. 

Ta med i betraktning at et loungesett ofte krever litt mere plass enn tradisjonelle hagesett - tenk ikke på det som om du må velge mellom hagesett og loungesett, men rett og slett at loungesettet er et ekstra koselig tillegg til utemiljøet ditt. 

Ali i alt kan et loungesett virkelig være praktisk og koseligt, hvis du ønkser å skape en avslappet og behagelig atosfære i hagen eller på terrassen.  

 

Vi hos Hofstra & Wagner ser frem til å levere dine nye hagemøbler, og ellers håper vi å kunne inspirere deg til å skape et personlig uterom, med våre unike produkter og tekstiler. 

Kurv 0

Kurven din er tom

Begynn å handle